ISO 34101-2:2019

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٦ مايو ٢٠١٩

Sustainable and traceable cocoa — Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)

ملفات الوثيقة ISO 34101-2:2019

الإنجليزية 22 صفحات
الإصدار الحالي
161.95 USD

مجال الوثيقة ISO 34101-2:2019

This document specifies performance requirements related to economic, social and environmental aspects for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable.

NOTE Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans.

Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either ISO 34101‑1 or ISO 34101‑4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of this document can claim their cocoa beans have been sustainably produced.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 6590-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Packaging — Vocabulary — Part 1: Paper sacks
ISO 9073-6:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Nonwovens — Test methods — Part 6: Absorption
ISO 1629:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber and latices — Nomenclature
ISO 17423:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Intelligent transport systems — Application requirements and objectives