ISO 34101-2:2019
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٦ مايو ٢٠١٩
Sustainable and traceable cocoa — Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)
ملفات الوثيقة ISO 34101-2:2019
الإنجليزية
22 صفحات
الإصدار الحالي
161.95 USD
مجال الوثيقة ISO 34101-2:2019
This document specifies performance requirements related to economic, social and environmental aspects for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable.
NOTE Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans.
Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either ISO 34101‑1 or ISO 34101‑4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of this document can claim their cocoa beans have been sustainably produced.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 6590-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Packaging — Vocabulary — Part 1: Paper sacks

ISO 9073-6:2025
مواصفة قياسية دولية
Nonwovens — Test methods — Part 6: Absorption

ISO 1629:2025
مواصفة قياسية دولية
Rubber and latices — Nomenclature

ISO 17423:2025
مواصفة قياسية دولية
Intelligent transport systems — Application requirements and objectives
